Tgrt Haber

Oyuncu kadrosu mest etti! Özge Özpirinçci yeni dizisini öve öve bitiremedi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Eylül 2023 13:27 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 14:22
Oyuncu kadrosu mest etti! Özge Özpirinçci yeni dizisini öve öve bitiremedi!
Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci yeni diziyle ekrana geri dönüyor. Hazırlıkların devam ettiği dizinin oyuncu kadrosu da netleşti. Metin Akdülger ile partner olan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından diziyi öve öve bitiremedi.

Sandık Kokusu dizisiyle televizyon ekranına dönecek Özge Özpirinçci, yeni dizisinin heyecanını sosyal medyadan paylaştı. Heyecanlı olduğunu dile getiren oyuncu, yeni dizisini ve oyuncu arkadaşlarını öve öve bitiremedi. 

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'DEN YENİ DİZİSİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER 

Özge Özpirinçci Sandık Kokusu diziyle beraber ekrana dönüyor. Başrolü Metin Aldülger ile payalaşacak oyuncu, yeni dizisi hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Senaryoyu çok beğendiğini söyleyen Özpirinçci, " Bana Bu Kadar Harika oyuncu arkadaşlarım olacağını söylememişti." notunu düştü. 

Oyuncu kadrosu mest etti! Özge Özpirinçci yeni dizisini öve öve bitiremedi!

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI KİMLER 

Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı “Sandık Kokusu” için el sıkışan Özge Özpirinçci, 3 çocuk annesi kadını oynayacak. Kanalı henüz belli olmayan yapımın diğer başrol oyuncusu ise son olarak Kimler Geldi Kimler Geçti filminde rol alan Metin Akdülger oldu. Ayrıca diziye Necip Memilli, Reha karakteriyle dahil oldu. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...