Tgrt Haber
Tgrt Haber

Büyük umutlarla başladı reyting kurbanı oldu! Bir dizi daha final yapıyor

05 Kasım 2022 11:42 - Güncelleme : 05 Kasım 2022 11:53
Büyük umutlarla başladı reyting kurbanı oldu! Bir dizi daha final yapıyor
duy beni,dizi,final

Yaz aylarında başlayan kemik kadro umuduyla kış sezonunda da süreceği düşünülen dizilerde yaprak dökümü başladı. İlk bölümden beri severek takip edilen bir dizi daha reyting kurbanı olunca kanal fişini çekti.

Yaz aylarında fragmanının yayımlanmasıyla umutları yeşerten dizi için şaşırtan karar geldi. Kış sezonunun başlamasının ardından kemik kadroya sahip olan izleyici kitlesiyle baş edemeyen dizilerde yaprak dökümü yaşanıyor. Son olarak Star TV, yaz dizisi olarak başlayan Duy Beni adlı dizinin fişini çekti.

Başrollerini Halin Kandemir, Caner Topçu, Rabia Soytürk, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan'ın üstlendiği Duy Beni dizisi, final yapmaya hazırlanıyor. 18. bölümü yayınlanan dizi, birkaç hafta sonra ekran macerasını noktalayacak.

Büyük umutlarla başladı reyting kurbanı oldu! Bir dizi daha final yapıyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Duy Beni dizisinin final tarihi henüz netleşmedi. Bir süredir dizinin 20. bölümüyle ekranlara veda edeceği iddia ediliyordu. Fakat son gelen bilgi, bu durumu değiştirdi. Duy Beni dizisinin 20. bölümde final yapmayacağı, 21. bölümdeki performansın göz önüne alınacağı konuşuluyor. Bu durumda dizi 22. bölümü de görebilir.

Öte yandan Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği diziyi başarılı senaristler Meriç Demiray ve Cüneyt Bolak kaleme alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...