Tgrt Haber

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan‘lı diziye Ateş Kuşları'ndan transfer

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Temmuz 2023 09:40 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 13:18
Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan‘lı diziye Ateş Kuşları'ndan transfer
Ateş kuşları,ayça ayşin turan,dizi

Eylül ayında FOX TV'de başlayacak Yanık Ülke dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Dizinin çekimleri başlarken, Ateş Kuşları'ndan yapılan transfer dikkat çekti.

FOX TV'de yayınlanacak "Yanık Ülke" dizisinin okuma provası 21 Temmuz'da yapılacak. Saç ve makyaj provaları ise 17 Temmuz'da başlayacak.  Benal Tairi‘nin yöneteceği diziyi Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener kaleme alıyor.

YANIK ÜLKE OYUNCULARI 

Gonca Vuslateri,

Sanem Babi,

Nazlı Bulum

YANIK ÜLKE DİZİSİNE ATEŞ KUŞLARI'NDAN TRANSFER 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin Sevda’sı Ayça Ayşin Turan‘ın kardeşine hayat verecek oyuncu da belli oldu. Mehmet rolünü minik yetenek Çınar Yükçeker canlandıracak. Çınar Yükçeker son olarak “Ateş Kuşları” dizisinde Yakup karakterini oynamıştı.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan‘lı diziye Ateş Kuşları'ndan transfer

ÇINAR YÜKÇEKER KİMDİR?

 2011 doğumlu Çınar Yükçeker, İstanbul doğumludur. Birçok reklam filminde oynayan Çınar Yükçeker, 2018 yılından itibaren Kalbimin Sultan, Kırmızı Oda, Destan, Ateş Kuşları, Prestij Meselesi gibi film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...