Tgrt Haber

Sevilen dizinin final kararı hayranlarını şoke etti! Yeni oyuncu transferi de kurtarmadı

09 Aralık 2022 12:37 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 12:54
Sevilen dizinin final kararı hayranlarını şoke etti! Yeni oyuncu transferi de kurtarmadı
bir peri masalı,dizi,final

Televizyon ekranlarındaki yaprak dökümü devam ediyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizi, 13. bölümüyle ekranlara veda edecek. Sevilen dizinin hayranları, final kararına isyan etti.

Geçtiğimiz haftalarda Duy Beni dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından yaprak dökümü devam ediyor. Reytinglerde başarı sağlayamayan dizilerin bir bir fişi çekilirken son haber Bir Peri Masalı dizisinden geldi. Bir Peri Masalı dizisinin ne zaman final yapacağı da belli oldu.

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse, Nazan Kesal ve Mustafa Mert Koç gibi birbirinden başarılı oyuncuların bulunduğu dizinin bitişi ise hayranlarını isyan ettirdi. Yayımlandığı günler sosyal medyada da çokça konuşulanlar arasında yer almayı başaran dizinin final kararı, hem oyuncuların hayranlarını hem de diziseverleri üzdü.

Sevilen dizinin final kararı hayranlarını şoke etti! Yeni oyuncu transferi de kurtarmadı

BİR PERİ MASALI FİNAL TARİHİ

Geçtiğimiz haftalarda diziye katılan Deniz Uğur'un projeye dahil olması da dizi için alınan final kararından dönülmesine yardımcı olmadı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Medyapım imzalı dizi 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Öte yandan Bir Peri Masalı'nın final sahnesinde dizide Alina Boz'un oynadığı Zeynep karakterinin hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Dizinin gidişatı ve nasıl final yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...