Tgrt Haber

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu genişledi! 2 oyuncu çekimlere katıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
08 Eylül 2023 09:51 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 10:27
Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu genişledi! 2 oyuncu çekimlere katıldı
teşkilat,murat yıldırım

TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisinin bu sezon başrolünde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat yer alacak. 4. sezonuyla ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerde katıldı.

 3 sezon Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından yeni oyuncu arayışları başladı. Sonunda dizinin yeni oyuncusu için Aybüke Pusat‘la anlaşıldı. Bu sezon oyuncu kadrosu genişleyen diziye yeni isimler de katıldı. 

TEŞKİLAT DİZİSİNE CEYHUN MENGİROĞLU VE İLKER KIZMAZ KATILDI

Teşkilat dizisinin kadrosuna Ceyhun Mengiroğlu katıldı. Mengiroğlu, Neslihan'ın kardeşi Cihangir'i oynayacak. Cihangir babası Çetin’in karşı çıkmasına rağmen istihbaratçı olmuştur. Burak Arlıer‘in yönettiği dizide Neslihan’ın nişanlısı Gökhan’ı ise İlker Kızmaz oynayacak. 

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu genişledi! 2 oyuncu çekimlere katıldı

TEŞKİLAT DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR KATILDI 

Murat Yıldırım‘lı “Teşkilat” dizisinin 4. sezon hazırlıkları sürüyor. TRT‘nin fenomen dizisine Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim) ve Selin Genç‘in (Sena) ardından bir başarılı oyuncu daha katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından kadrosuya son olarak Tuğçe Açıkgöz katıldı.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sibel Ertürk 9 Eylül 2023 17:18

Çok başarili bir oyuncu

Z. Demirel 8 Eylül 2023 15:54

Ceyhun'a çok sevindim oyunculuğu çok iyi adamsın ceyhun ben yirmi sekizden sonra hep inşallah teşkilatta oynar diye dua ediyordum...

Sonraki Haber Yükleniyor...