Tgrt Haber

TRT dizisi Selahaddin Eyyubi'ye çok konuşulacak yeni oyuncu katıldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
11 Eylül 2023 14:00 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 15:17
TRT dizisi Selahaddin Eyyubi'ye çok konuşulacak yeni oyuncu katıldı!
dizi,

TRT1 ekranında yayınlanacak ve başrolünde Uğur Güneş ile Dilin Döğer'in yer aldığı yeni dizi Selahaddin Eyyubi'ne çok konuşulacak bir isim daha dahil oldu.

TRT ekranında yeni sezonda başlayacak Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosu oluşmaya başladı. Başrolünde Uğur Güneş ve Dilin Döğer'in yer aldığı diziye son olarak Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nın oyuncusu dahil oldu. 

DOĞAN BAYRAKTAR TRT DİZİSİNE DAHİL OLDU 

Genç kuşağın gözde yıldızlarından Doğan Bayraktar, Barbaros Hayreddin dizisinin ardından yine bir dönem dizisinin kadrosuna katılıyor. Oyuncu TRT‘nin reyting rekortmeni dönem dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu”nun ardından  “Selahaddin Eyyubi” dizisine dahil oldu.

TRT dizisi Selahaddin Eyyubi'ye çok konuşulacak yeni oyuncu katıldı!

Ata binme, kılıç kullanma ve dövüş sahnelerindeki ustalığıyla tam not alan Doğan Bayraktar, “Selahaddin Eyyubi”nin önemli karakterlerinden Ahmet’i oynayacak

SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER 

Sedat İnci’nin yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Uğur Güneş, Dilin Döğer, Gökçe Akyıldız ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi ünlü oyuncular kamera karşısına geçecek.

 
 
Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa KOÇ19 Eylül 2023 03:25

Selahaddin Eyyubi dizisinin çekim kararı harika bir karar olmuş, böyle güzel ve mücahit bir insanın mücadelesi ne zaman ve kimler çeker diye sabırsızlıkla bekliyordum. Allah kolaylıklar versin. Ancak, başrol oyuncusu olarak, seçilen oyuncu Uğur Güneş Alparslan dizisinden hatırlıyoruz, çokta başarılı ve harika bir kişilik. ancak ben bu rol'e "KENAN İMİRZALIOĞLU'nu daha uygun ve daha çok yakışacağını düşünmüştüm. Böyle güzel bir yapıt ve dizi için çok teşekkür ediyorum. Rabb'im yardımcınız olsun.

Sonraki Haber Yükleniyor...