Tgrt Haber

Yalı Çapkını Kazım'ın eşi ilk kez göründü! Güzelliği dikkat çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
26 Eylül 2023 15:58 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 20:30
Yalı Çapkını Kazım'ın eşi ilk kez göründü! Güzelliği dikkat çekti
yalı çapkını,Diren Polatoğulları

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa rolüyle beğeni toplayan Diren Polatoğulları'nın eşinin ilk kez fotoğrafı ortaya çıktı

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde "bilesin" kelimesiyle fenomen olan Diren Polatoğulları, iş dışında gündeme gelmemeye dikkat ediyor. Özel hayatını sosyal medyadan uzak tutan oyuncunun eşi ilk kez görüntülendi. 

YALI ÇAPKINI KAZIM AĞA'NIN EŞİ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ 

Sosyal medya hesabından özel hayatını gizli tutan oyuncu Diren Polatoğulları'nın eşi ilk kez görüntülendi. Ses adında bir kızı olan ünlü oyucunun eşi güzelliğiyle de hayran bıraktı.

Yalı Çapkını Kazım'ın eşi ilk kez göründü! Güzelliği dikkat çekti

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR?

12 Şubat 1980'de İstanbul'da doğan Diren Polatoğulları aslen Diyarbakırlıdır. Oyunculuk kariyerine 2009 yılında başlayan usta oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim alan oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar’a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi projelerde rol aldı. 

Kaynak: Sabah.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...