Tgrt Haber

Yalı Çapkını oyuncusu Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
05 Eylül 2023 12:53 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 14:31
Yalı Çapkını oyuncusu Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu!
,

Cuma günleri yayınlanan 2 iddialı dizi Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu transferi gerçekleşti. Yeni sezon tanıtımları başlayan Kızılcık Şerbeti dizisine , Yalı Çapkını Çapkını oyuncusu katıldı.

Cuma günleri yayınlanan ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Her iki diziye de yeni oyuncular dahil oldu. Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna Yalı Çapkını'ndan transfer yapıldı. 

Yalı Çapkını'nın yeni sezon ilk fragmanı için tıklayın!

KIZILCIK ŞERBETİ'NE YALI ÇAPKINI'NDAN OYUNCU 

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Tarık'ın odaya hapsettiği genç kız rolünü oynayan oyuncu, Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonu 15 Eylül’de açacak. Dizinin kadrosuna Rüzgâr rolüyle Yiğit Kirazcı, “Zülkar” rolüyle Bahtiyar Memili ve Ertuğrul rolüyle de Kayra Şenocak katılmıştı. Dizinin 31. Bölümünde ekibe ayrıca Ertuğrul’un kızı Mihri de dahil olacak. Mihri’yi genç yetenek Gizem Yanık oynayacak. 

Yalı Çapkını oyuncusu Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu!

GİZEM YANIK KİMDİR?

Gizem Yanık, ilk olarak Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterinin eve hapsettiği kız olarak merak edildi. Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Gizem Yanık, 27 Şubat doğumlu. Yanık, İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünü %100 bursla kazanmış ve buradan mezun olmuştur. 

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...