Tgrt Haber

Yasak Elma'nın Asuman'ından yeni proje! Kadrodan ilk fotoğraf geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş. com
25 Eylül 2023 10:31 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 14:23
Yasak Elma'nın Asuman'ından yeni proje! Kadrodan ilk fotoğraf geldi
,melisa doğu

Final yapan Yasak Elma dizisinde Asuman karakterini oynayan Melisa Doğu'dan yeni proje müjdesi geldi. Oyuncuların bir arada çekilmiş fotoğraf karesi ise sosyal medyada paylaşıldı.

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisnde Asuman rolüyle yer alan Melisa Doğu, gelen teklifleri değerlendirdi. Sinema filmiyle izleyicinin karşısına çıkacak Doğu, rol arkadaşlarıyla fotoğraf karesini paylaştı. 

YASAK ELMA'NIN ASUMAN'INDAN YENİ DİZİ 

“Yasak Elma”nın fenomen karakterlerinden Asuman, dizinin final olmasının ardından yeni sezon dizilerinden gelen teklifleri değerlendiriyor. Başarılı oyuncu, meslektaşı Haki Biçici’nin yazıp yönettiği “İyi Bir Aile Değiliz” filmiyle el sıkıştı. 

Yasak Elma'nın Asuman'ından yeni proje! Kadrodan ilk fotoğraf geldi

“İddialı ters köşe bir komedi” sloganıyla çekilecek olan film, babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini tahmin edilemeyecek olaylar silsilesi içinde bulan bu ailenin hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

Okuma provası yapılan filmde Kaan Yıldırım “Murat”, Erkan Kolçak Köstendil “Hızır”, Sarp Apak “Sinan”, Caner Cindoruk “İhsan”, Derya Karadaş “Çiçek”i oynayacağı dizide Melisa Doğu “Serap” rolüyle i,zleyici karşısına çıkacak.  

Kaynak: Birsen Altuntaş. com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...