Tgrt Haber

Dünyaca ünlü lüks otomobili cenaze aracına çevirdiler: Fiyatı ise dudak uçuklatıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: carscoops
16 Kasım 2023 10:42 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 10:46
Dünyaca ünlü lüks otomobili cenaze aracına çevirdiler:  Fiyatı ise dudak uçuklatıyor
otomobil,Rolls Royce

Dünyanın en lüks otomobillerinden Rolls Royce, ‘Ghoster’ adı altında isimlendirilerek cenaze aracına çevrildi.

Lüks otomobilleriyle bilinen Rolls Royce, çok zenginler için tercih edilen modellerden biri olarak bilinir. Erişilmesi zor fiyattan satılan bu araç, sahip olduğu klasik tasarımı ve iç dizaynları ile kesinlikle herkesin dikkatini çekiyor. Ancak böylesine lüks bir otomobilini cenaze aracı olarak düşündüğünüzde biraz ürkebilirsiniz.

İtalyan merkezli Biemme, Rolls Royce aracı mevcut modelinden daha da uzatarak cenaze aracına çevirdi. Tasarımında pek çok değişikliğe gidilen araç, tamamen VIP’e döndürüldü.  ‘Ghoster’ ismi verilen ve yeniden tasarlanan bu otomobil, lüks olduğu kadar fiyatıyla da dudak uçuklatıyor. Öyle ki bu araca sahip olabilmek için 355 bin doları gözden çıkarmak gerekiyor.

ROLLS ROYCE ‘GHOSTER’ 355 BİN DOLARLIK FİYATA SAHİP

Rolls-Royce Ghost cenaze aracının arkasında Biemme Special Cars firması yer alıyor.

Dünyaca ünlü lüks otomobili cenaze aracına çevirdiler:  Fiyatı ise dudak uçuklatıyor

Sadece çok zenginlerin ulaşabildiği Ghost’u alarak bir lüks son yolculuk aracına dönüştüren firma, bunun için Ghost’u daha da uzatmış ve orijinaldeki lüks yaşamı tabutun konulacağı arka bölümde de korumuş. 

Dünyaca ünlü lüks otomobili cenaze aracına çevirdiler:  Fiyatı ise dudak uçuklatıyor

İtalyan firma daha önce Mercedes-Benz, BMW, Jaguar ve Maserati marka lüks sedanları temel alan cenaze arabaları da üretmiş bir firma konumunda. Ancak son çalışması çıtayı biraz daha yukarıya taşıyor. “Ghoster” adı verilen bu yeni model, çok sessiz çalışan orijinal V12 motor üzerine kuruluyor ve 18 hoparlörlü çok güçlü bir ses sistemi de barındırıyor. 

Kaynak: carscoops
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...