Tgrt Haber

Honda Togg'a kafa tuttu: Nefes kesen kapışmada 211 kilometre hızla anca yetişti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
05 Nisan 2023 18:13 - Güncelleme : 05 Nisan 2023 19:02
togg,honda

Türkiye'nin yerli ilk elektrikli otomobili Togg yollarda boy göstermeye devam ediyor. Honda Civic kullanan bir sürücünün test sürüşündeki Togg'a yetişmeye çalıştığı görüntüler sosyal medyaya damga vurdu. Honda sürücüsü uzun uğraşlar sonucu Togg'u yakalarken, o sırada hız göstergesinin 211 kilometreye ulaştığı görüldü.

Önceki gün ilk teslimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg'un çekilişi de tamamlandı. Aracın test sürüşleri devam ederken, sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu.

Honda Civic model bir aracın sürücüsü, test sürüşü için trafiğe çıkan Togg'la otobanda adeta kapıştı. Honda sürücüsü Togg'a yetişebilmek için büyük çaba sarf etti. 

İBRE 211 KİLOMETREYİ GÖRDÜ

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlarda Togg ile yarışan Honda'nın hız göstergesinin 211 kilometreyi görmesi dikkat çekti. Görüntü kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.

Honda Togg'a kafa tuttu: Nefes kesen kapışmada 211 kilometre hızla anca yetişti

TOGG'UN FİYATI NE KADAR?

Tüm Türkiye tarafından merakla beklenen Togg'un fiyatı belli oldu. Buna göre; TOGG T10X V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL, V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL ile başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Pronve 6 Nisan 2023 09:55

Togg bu yarıştan habersiz gibi duruyo

Faruk 6 Nisan 2023 08:33

Togg söförü trafiği tehlikeye atan hareketlerde bulunuyor umarım gereken cezai işlem uygulanır hetkesr yapıldığı gibi

Sonraki Haber Yükleniyor...