Tgrt Haber

Satışlar resmen durduruldu: Japon otomobil devinden beklenmedik Türkiye kararı!

09 Kasım 2023 10:58 - Güncelleme : 09 Kasım 2023 11:09
Satışlar resmen durduruldu: Japon otomobil devinden beklenmedik Türkiye kararı!
mazda,otomobil

Türkiye’de uzun yıllardır satış yapan otomobil devinden dikkat çeken karar. Satış operasyonları resmen durduruldu. Artık sadece yedek parça ve satış sonrası operasyonlar devam edecek.

Otomobil pazarı Türkiye’de özellikle yeni markaların da giriş yapmasıyla yeniden şekillendi. Vatandaşlar daha uygun fiyatlı Çin menşeili markalara yönelirken, uzun yıllardır Türkiye’de satış yapan Japon otomobil devinden beklenmedik haber geldi.

Bir döneme damga vuran, uzun yıllar Türkiye’de satış operasyonu gerçekleştiren Mazda Türkiye, ülkemizde satış operasyonlarını resmen durdurdu. 

MAZDA TÜRKİYE, SATIŞ OPERASYONLARINI DURDURDU

Mazda Türkiye web sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında "Türkiye'de bir Mazda aracı satın alabilir miyim?" kısmına tıklandığında dikkat çeken bir cevap karşılıyor. Verilen cevapta şu ifadeler yer alıyor:

"Mazda Motor Türkiye, Türkiye'deki Mazda satış ağını belirsiz bir süre durdurma kararı almıştır. Türkiye'deki mevcut Mazda müşterilerine hizmetin devamını sağlamak amacıyla satış sonrası hizmetlerine ve yedek parça tedariğine devam edecektir."

Satışlar resmen durduruldu: Japon otomobil devinden beklenmedik Türkiye kararı!

Anlaşıldığı üzere Mazda Motor Türkiye artık otomobil satışı gerçekleştirmeyecek. Ancak mevcut müşteriler için hizmetler sürdürülecek. Satış sonrası hizmet ve yedek parça tedariki için şirket çalışmalarını devam ettirecek.

Kaynak: X
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...