Tgrt Haber

Otomobil almak isteyenler için nisan ayı son fırsat! Dacia 150 bin lira kredi desteğini duyurdu... Tüm Dacia modellerinde geçerli

03 Nisan 2023 16:51 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:28
Otomobil almak isteyenler için nisan ayı son fırsat! Dacia 150 bin lira kredi desteğini duyurdu... Tüm Dacia modellerinde geçerli
Dacia,Dacia fiyat listesi

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler için Nisan ayı son fırsat olabilir. Dacia’dan 150 bin liraya kadar finansman desteği ve nisan ayına özel fiyatlar duyuruldu. İşte Dacia fiyat listesi…

Otomobil piyasalarında her geçen gün fiyatlar artmaya devam ediyor. Nisan ayına özel duyurulan yeni kampanyalar ise otomobil sahibi olmak isteyenler için son fırsat olarak görülmeye başladı.

Türkiye’de ve Avrupa’da en uygun SUV modellerine imza atmayı başaran Dacia, tüm modellerinde Nisan ayına özel finansman kampanyasını duyurdu. Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle tüm Dacia modellerinde cazip kredi seçenekleri sunulacak.

NİSAN AYINA ÖZEL DACİA’DAN UYGUN TAŞIT KREDİSİ!

Dacia Finans’tan Nisan ayına özel tüm Dacia modelleri için uygun faizli kredi fırsatı duyuruldu. Tüm Dacia modellerinde perakende satın alımlarında geçerli olmak üzere 150.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,49 faiz oranları ile sunulacak.

Aylık 14.064 TL taksit fırsatları ile ödenecek kredi kapsamında araç için peşinat ödemesi de ayrıca yapılacak. Uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sayesinde vatandaşların tüm Dacia modellerini rahatça satın almaları desteklenecek. Ayrıca farklı meslek grupları için de Dacia’dan avantajı kredi seçenekleri sunulmaya devam ediyor.

DACİA NİSAN AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Dacia modellerinde 150 bin TL’ye kadar Nisana yı boyunca geçerli kredi fırsatının yanı sıra uygun fiyat avantajları da duyuruldu. En uygun fiyatlı SUV modellerine imza atan Dacia, sevilen modellerinde avantajlı seçenekler sunmaya başladı. Özellikle son dönemde ciddi artan otomobil fiyatlarında Nisana ayı itibariyle son fırsatlar görülebileceği aktarılıyor.

Tüm Dacia modellerinde Nisan 2023 itibariyle 2023 model tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları ise şöyle:

  • Dacia Yeni Sandero Essential Tce 90 bg CVT – 602.900 TL
  • Dacia yeni Sandero Stepway Essetial Stepway Tce 90 bg – 553.000 TL
  • Dacia Yeni Duster Essential TCe 90 bg – 641.900 TL
  • Dacia Yeni Jogger Essential Turbo 110 bg 7 Koltuklu – 694.900 TL 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...