Tgrt Haber

TOGG'dan ön satışa özel sürpriz: Las Vegas'tan duyuruldu!

06 Ocak 2023 12:58 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 13:00
TOGG'dan ön satışa özel sürpriz: Las Vegas'tan duyuruldu!
togg,ces 2023,yerli otomobil

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023'e katılan TOGG, bu kez farklı konsepte yer aldı. TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, yerli otomobille ilgili yeni detaylar paylaştı.

Türkiye'nin yerli otomobili için meraklı bekleyiş sürüyor. Daha önce Las Vegas'ta teknoloji fuarında sergilenen TOGG, 2023'teki CES'te de yer aldı. 

Teknoloji devlerinin bulunduğu ve birbirinden ilginç ürünlerin sergilendiği etkinlikte TOGG'un önemli detayları paylaşılırken, TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş ise açıklamalarda bulundu.

TOGG, CES FUARI'NDA YER ALDI

Gürcan Karakaş katılımcılara yaptığı sunumun ardından TRT Haber'in canlı yayınına katılarak şu açıklamalarda bulundu.

TOGG'dan ön satışa özel sürpriz: Las Vegas'tan duyuruldu!

"Burası şampiyonlar ligi, tüm dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından bir tanesi. Burada teknoloji firmaları ve tüketiciler bir araya gelip ürünlerinin geleceğini, yarından sonrasını görüşüyorlar, paylaşıyorlar. Biz de onu yaptık. Dikkat ederseniz şu anki fuar alanımızda bir tane akıllı cihazımız, aracımız yok ama onun yerine mobilitenin yarından sonrasını ifade eden yeni mobiliteyi ifade eden teknolojimiz var."

''2023 ÖZEL SERİYİ NFT İLE İHALEYE ÇIKARACAĞIZ''

TOGG'un mart ayında yollarda olacağını açıklayan Gürcan Karakaş, açıklamalarına şöyle devam etti:

''Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı olduğu için 2023 adet özel seriyi bir NFT setiyle ihaleye çıkaracağız. Bunların içinde tabiiki ilgiyle beklenen bazı numaralar var. Belirli şehirlerin tarihleri, numaraları. Onlar da bizlere o araçları satın alma hakkı sağlayacak. İhale usulüyle yapılacak. Bu da dünyada ilk defa yapılan bir şey."

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...