Tgrt Haber

Togg'dan önemli uyarı: Dolandırıcıların hedefinde bu kez yerli otomobil var

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 19:51 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 19:52
Togg'dan önemli uyarı: Dolandırıcıların hedefinde bu kez yerli otomobil var
togg t10x,togg dolandırıcılık uyarısı,trumore

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), T10X teslimatı için bekleyen müşterilerine karşı bir dolandırıcılık girişimi başlatıldığını açıkladı. Vatandaşların Togg'un resmi kanallarından yapılan açıklamalara güvenmesini söyleyen şirket, ödeme işlemlerinin yalnızca Trumore uygulamasından yapıldığının da altını çizdi.

Togg, son günlerde T10X teslimatıyla ilgili olarak kullanıcılarına yönelik artan dolandırıcılık girişimlerine dikkat çekti. Şirket, markanın adını kullanarak ödeme konusunda dolandırıcılık amacı güden kötü niyetli kişilerin tespit edildiğini söyledi ve bu konuda kullanıcılarını uyardı.

"ÖDEME İŞLEMLERİ YALNIZCA TRUMORE'DA"

Şirket, çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla kullanıcılara ulaşan dolandırıcıların, T10X için ödeme yapılması gerektiği yönünde yanıltıcı bilgiler verdiğini belirtti. Açıklamada, T10X teslimatı için ödeme işlemlerinin yalnızca Trumore mobil uygulaması üzerinden gerçekleştiğinin da altı çizildi.

DOLANDIRICILARA KARŞI HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Kullanıcılarına uyarılarda bulunan Togg yetkilileri, resmi olmayan kaynaklardan gelen bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Markalarına güvenen ve Togg'un adını kötüye kullanarak dolandırıcılık girişimlerinde bulunan kişilere karşı hukuki süreçleri başlattıklarını belirtti.

https://twitter.com/Togg2022/status/1719699603149263125

Togg'un sosyal medya platformu X'teki hesabından yayınlanan açıklama metninde şu bilgilere yer verildi:

"Son günlerde T10X teslimatı yaklaşan kullanıcılarımıza yönelik bir dolandırıcılık girişimi söz konusudur. Çeşitli kanallardan kullanıcılarımıza ulaşan kötü niyetli kişiler, markamızın adını kullanarak, ödeme konusunda dolandırıcılık amaçlı hareket etmektedir. T10X için ödeme işlemleri yalnızca Trumore mobil uygulamamız üzerinden gerçekleşmektedir. Kullanıcılarımızın resmî kanallarımız dışındaki oluşumlara itibar etmemesini önemle rica ederiz. Markamıza güven duyan kişileri dolandırma amacı güden bu tip girişimlere karşı hukuki süreçleri başlattığımızı bilginize sunarız."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...