Tgrt Haber

Ülkenin gururu: TOGG Diyarbakır’da

10 May 2023 13:17 - Güncelleme : 10 May 2023 13:59
Ülkenin gururu: TOGG Diyarbakır’da
toog

Diyarbakır’da şehir turunun ardından merkez Kayapınar ilçesindeki Park 75 önüne getirilen "Anadolu kırmızısı" rengindeki Togg'a vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un, Diyarbakır'da tanıtımı yapıldı. Ülkenin gururu olduğunu söyleyen Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, ‘’ Ülkenin gururu Togg'un Diyarbakır'da olmasından memnuniyet duyuyoruz.’’ dedi.

Vali Su, ‘’ Diyarbakırlı hemşerilerimiz aracı daha da yakından tanıyacak. Gerçekten muhteşem bir otomobil. Togg güzel ve konforlu, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu araçta emeği geçen bakanlara, iş insanlarına ve mühendislere teşekkürlerimi sunuyorum.’’ açıklamasında bulundu.

Ülkenin gururu: TOGG Diyarbakır’da

Vatandaşlardan Betül Kanpak Togg'u çok beğendiğini belirterek, "Harika buldum, Türkiye Yüzyılı'na yakışacak bir araç. Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Mehdi Sümerli’de ise, ‘’ Togg'un şık ve güzel bir tasarıma sahip’’ olduğunu söyledi.

Daha sonra Togg ile fotoğraf çektiren vatandaşlar araçla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...