Tgrt Haber

ABB adayı Turgut Altınok son anketleri paylaştı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 18:07 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 18:40
ABB adayı Turgut Altınok son anketleri paylaştı
,AK Parti,Ankara

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da yoğun ilgiyle karşılandığını belirterek sokağın nabzına dikkat çekti. Altınok, anketlerde önde olduğunu söyledi. 

Cumhur İttifakı'nın ortak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Bala Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştiren Altınok, gerçek anketlerin sokaklar olduğunu ve sokakların gerçeği yansıttığını söyledi. 

Mansur Yavaş yönetimindeki Büyükşehir Belediyesinin vatandaşa hizmet götürmediğini belirten Altınok, "Büyükşehir Belediyesi bir tane yüzme havuzu yapmadı, gençlere yönelik hiçbir hizmeti yoktur. İlçe belediyelerimiz destan yazmış, kentsel dönüşüm bile yapmış. Sen ne yapmışsın? Bala'da kentsel dönüşümün ikinci etabı da başlıyor inşallah. Konut fiyatlarının en çok arttığı yer Bala, bunu biliyor musunuz? Neden, hizmetlerden dolayı. Bunları devam ettireceğiz" dedi.

ABB adayı Turgut Altınok son anketleri paylaştı - 1. Resim

"GERÇEK ANKET SOKAKLARDA"

Sosyal medyaya büyük paralar harcanarak algı operasyonu yapıldığını iddia eden Altınok, 'esas anketlerin sokaklar' olduğunu ve 'sokakların gerçeği yansıttığını' belirterek şunları söyledi:

Nüfus kâğıdında ‘Ankara’ yazacak! Ama önemli olan gönlünde, yüreğinde; eserlerinle, icraatınla Ankaralı olacaksın. Sahte anketlere inanmayın, gerçek anket burada, sokaklarda. Her gittiğimiz yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Gerçek anketlerde Altınok önde. Buna rağmen rehavete kapılmadan işimizi şansa bırakmayacağız. Sosyal medyaya büyük paralar harcıyorlar. Peki, kaynak nereden? Zamanı gelince anlatacağız. Korkuları da bu. 

KÖYLERDE SUYA KURUŞ TARİFESİ 

Altınok göreve gelmeleri halinde, köylerde su abonelik ücretinin 500 TL olacağını, suyun litresinin 'kuruş' cinsinden fiyatlandırılacağını belirtti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...