Tgrt Haber

Adaylığını Fatih Erbakan duyurmuştu: YRP'den istifa etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 17:08 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 17:37
Adaylığını Fatih Erbakan duyurmuştu: YRP'den istifa etti
,Yerel seçim,İstifa,Tokat,Seçim

Yerel seçimlerde çok az bir süre kala Yeniden Refah Partisi'nde bir istifa daha yaşandı. Tokat Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hamdullah Suphi Efeli, adaylıktan çekilip istifasını açıkladı.

Yerel seçimlere çok az bir süre kalan Yeniden Refah Partisi'nde beklenmedik bir istifa gerçekleşti. YRP lideri Fatih Erbakan tarafından geçen hafta sosyal medya paylaşımıyla 'Tokat Belediye Başkan Adayı' olarak açıklanan Hamdullah Suphi Efeli, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Efeli'nin adaylığını duyuran Fatih Erbakan tebrik mesajında; "Tokat Belediye Başkan Adayımız Hamdullah Suphi Efeli oldu. Tokat'a ve partimize hayırlı olsun. Efeli'yi tebrik ediyor, muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Adaylığını Fatih Erbakan duyurmuştu: YRP'den istifa etti - 1. Resim

"YRP İLE HERHANGİ BİR İLİŞKİM KALMAMIŞTIR"

Hamdullah Suphi Efeli ise bugün sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklamasında, "Bugün itibarıyla Yeniden Refah Partisi ile herhangi bir ilişkim kalmamıştır. Bu süreçte beni canıgönülden destekleyen ve yanımda olan tüm eş, dost, kardeşlerime yürekten şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi seviyorum, sizin de beni sevdiğinizi biliyorum, her şey gönlümüzce olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...