Tgrt Haber

AK Parti Etimesgut adayını açıkladı: Erdal Beşikçioğlu'nun rakibi belli oldu

Editör: Banu İriç / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 12:54 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 13:58
,,behzat ç,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak MHP'li ismi açıkladı. CHP Etimesgut için ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermişti.

 AK Parti Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Cumhur İttifakı bileşeni MHP tarafından aday gösterilen Enver Demirel oldu.  Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut ilçesine Behzat Ç. rolüyle tanınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstermişti. Enver Demirel 2019'da da Cumhur İttifakı'nın adayı olarak belediye başkanı seçilmişti.

 

AK Parti Etimesgut adayını açıkladı: Erdal Beşikçioğlu'nun rakibi belli oldu

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP tarafından adaylığı açıklandıktan sonra sosyal medyadan şu şekilde açıklama yapmıştı:
“Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleriyle Cumhur İttifakı’nın Etimesgut Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmekten büyük gurur ve onur duydum. Sayın Cumhurbaşkanı’mıza ve sayın genel başkanımıza şahsıma duydukları güven için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de ilk günkü aşk ve heyecanla sizlerin destek ve teveccühüyle çalışmaya devam edeceğiz. Yeniden çıktığımız bu yolda Rabbim hakkımızda hayırlısını versin” paylaşımını yaptı. Başkan Demirel, Hürriyet Ankara’ya yaptığı açıklamada ise “Seçim beyannamemiz olacak, şehrimizi biliyoruz, insanımızı biliyoruz, bu şehirde doğduk, büyüdük. Tahsil hayatımız, ticaretimiz hep bu şehirde oldu. Bu şehrin her köşesini, sokağını, her noktasını bilen bir kardeşinizim. Vatandaşımızın nelere ihtiyacı olduğunu, neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Bugüne kadar vatandaşımızın yaşam kalitesini artırdığımız hizmetlerimiz ortadadır”


MHP'NİN ANKARA ADAYLARI KİMLER?

MHP’nin Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adayları şöyle açıklanmıştı:
"Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal, Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı."

Enver Demirel kimdir?

1961 yılında Ankara’da doğdu. Eğitiminin ardından bir süre Serbest Muhasebecilik yaptı. Siyasete, Milliyetçi Hareket Partisi’nde başladı ve 1995-1999 yılları arasında Etimesgut İlçe Başkanlığı görevini yerine getirdi.

18 Nisan 1999 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı seçildi. 2004 Mahalli İdareler Seçiminde tekrar aday oldu ancak seçilemedi. 2004 yılından itibaren MHP Genel Merkezi ve Ankara İl Başkanlığı kapsamında, mahalli idarelerle ilgili çalışmalar yaparak, 2006 Temmuz da ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığı görevine getirildi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanı seçildi. 30 Mart 2014 seçimlerinde de tekrar belediye başkanı seçilmeye hak kazandı.

Enver Demirel, evli ve 3 çocuk sahibidir.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...