Tgrt Haber

AK Parti seçim stratejisini belirledi: Miting ve anketler mercek altına alındı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2022 10:50 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 10:56
AK Parti seçim stratejisini belirledi: Miting ve anketler mercek altına alındı
ak parti,seçim strateji,aday,anket

Sahada çalışmalarını başlatan AK Parti yol haritasını belirledi. Teşkilatlar, mitinglere katılım oranlarını mercek altına aldı ve anketlere göre çalışmalarına yön veriyor. 9 ay gibi bir süre kalan seçimlerde tempo yükselten AK Parti teşkilatları ayrıca çalışmalarını il başkanlarına haftalık rapor sunuyor.

2023 seçimlerine 9 ay kala siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti'li teşkilatlar yaptıkları çalışmaları il başkanlarına haftalık olarak raporluyor. Seçim öncesinde temposunu arttıran teşkilatlar mitinglere katılım oranları ve anketlere göre çalışmalarına yön veriyor.  Vatandaşa sahada birebir ulaşılarak hazırlanan anketlerdeki son durum seçime kadar masada olacak. Anketlere göre oy oranının düştüğü bölgeler varsa, çalışmalar bir kat daha yoğunlaştırılacak. Mitinglere katılımlar ise bir önceki seçimlerdeki katılım oranlarıyla kıyaslanıyor.

YEREL YÖNETİMDEN DESTEK

AK Parti’nin çalışmalarına yerel yönetimler de destek verirken ayrıca anket çalışmaları çerçevesinde kararsızlara ulaşıp sorunlarını çözmek için de bir çalışma başlatıldı. Sahadaki seçim çalışmalarında hem çözüm önerileri hem de beklentiler listelenecek.

ERDOĞAN’IN FİYATLARI AÇIKLAMASI ANKETE OLUMLU YANSIDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından fiyatları açıklanan çay, fındık, ve üzümün seçmenleri olumlu etkilediği ve anket sonuçlarına bu durumun pozitif yönde yansıdığı öğrenildi. AK Parti'den ayrılıp özellikle CHP'ye ya da İYİ Parti'ye geçen seçmen olmadığını ifade eden AK Parti kaynakları, kararsız kalan seçmenlerin sorunlarının çözülürse yeniden AK Parti'ye döneceğini ifade ederken, özelikle asgari ücrete yapılan zammın anketlere kısa sürede olumlu yansıdığı da öğrenildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...