Tgrt Haber

AK Parti'de seçim hareketliliği: 2023 için düğmeye basıldı

26 Aralık 2022 12:16 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 13:51
AK Parti,seçim,2023

AK Parti'de 2023 seçimleri için düğmeye basılırken parti teşkilatlarına talimat verildi. Buna göre, 81 ilde çalışmaların başlatılarak her vatandaşın kapı kapı ziyaret edilmesi ve AK Parti'nin iktidarı boyunca yaptığı tüm icraatların anlatılması istendi.

AK Parti 2023'te gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için düğmeye bastı. Çalışmalarını hızlandıran AK Parti'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat ile çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakılmaması için bakanlardan genel başkan yardımcılarına, milletvekillerinden belediye başkanlarına, kadın kollarından gençlik kollarına, ana kademeden mahalle teşkilatlarına kadar tüm kadrolar sahada hummalı bir çalışma yürüttüğü öğrenildi.

GEÇMİŞ PROJELER HATIRLATILIYOR, YENİLERİ ANLATILIYOR

Geçtiğimiz aylarda başlatılan "Şehir Buluşmaları" programlarında AK Parti'nin iktidar olduğu son 20 yılda yaptığı icraatlar da vatandaşa anlatılıyor. Bunun yanı sıra "Türkiye Yüzyılı" kapsamında 2023 ve sonrasında hayata geçirilecek yeni projeler de anlatılıyor.

Vatandaşların istek ve şikayetleri tek tek dinlenirken bunlar bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuluyor. "Kutlu yürüyüşe devam! Hedef 2023" ile "Doğruya doğru" mottosunun ön plana çıkarılacağı belirtiliyor.

ESKİ TÜFEKLER GENEL MERKEZDE

Öte yandan 2023 seçimlerine aylar kala, AK Parti'de geçmiş dönemde aday adayı olanlar adaylık için parti genel merkezine geldiği öğrenildi.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...