Tgrt Haber

AK Parti'de vitrin değişikliği! Yeni görevlendirmeler açıklandı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 18:11 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 18:57
,,Zafer Sırakaya,Mehmet Ali Zengin

Son dakika haberi: AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan ve yaklaşık 2 buçuk saat süren AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası alınan kararlara göre, genel başkanvekili ve genel başkan yardımcılıklarına yapılan yeni görevlendirmeler açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi.

AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan toplantı yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. 

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, AK Parti Genel Başkanvekilliği görevine Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala atandı.

Efkan Ala'dan boşalan Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı görevine ise Zafer Sırakaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ise Mehmet Ali Zengin getirildi. 

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...  

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sena19 Haziran 2023 18:51

Allah hayırlı etsin ❤

Sonraki Haber Yükleniyor...