Tgrt Haber

AK Parti'den 'Pençe-Kilit' mesajı: Mehmetçik dünyanın en meşru mücadelesini veriyor

18 Nisan 2022 13:22 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 13:34
AK Parti'den 'Pençe-Kilit' mesajı: Mehmetçik dünyanın en meşru mücadelesini veriyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurulan ‘Pençe- Kilit Operasyonu"na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Mehmetçik'in dünyanın en meşru mücadelesini verdiğini belirten Çelik, "Dostluk ve barış isteyenler için Pençe Kilit harekatı bir güvencedir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK’ya yönelik başlattığı ‘Pençe- Kilit Operasyonu"na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

"PENÇE-KİLİT HAREKATI GÜVENCEDİR"

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mehmetçik'in dünyanın en meşru mücadelesini verdiğini vurguladı. Dostluk ve barış isteyenler için Pençe-Kilit harekatının bir güvence olduğunu söyleyen Çelik, "Dünyada kimin itiraz ettiğine bakıyoruz, bunların ülkemizin ve bölgemizin kötülüğünü isteyenler olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1515971942263799812

TERÖRİSTLER İNLERİNDE TEK TEK VURULDU

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Kuzey Irak’ta Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik havadan ve karadan “Pençe-Kilit Operasyonu”nun başladığını duyurmasından sonra teröristler inlerinde tek tek vuruldu. Çok sayıda teröristin öldürüldüğü harekatta tüm hedeflerin ele geçirildiğini bildirildi. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise operasyon öncesinde terör örgütüne ait hedeflerin hava harekatı ile ateş altına alındığı, hava hücum harekatı öncesinde bölgede konuşlu Fırtına, ÇNRA ve diğer topçu unsurları tarafından da belirlenen hedeflerin yoğun şekilde ateş altına alınarak tam isabetle vurulduğu aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...