Tgrt Haber

AK Partili kurmaylardan dikkat çeken benzetme: YRP, Gelecek ve DEVA gibi...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 09:28 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 09:49
YRP,AK Parti,,Yerel seçim,Seçim

Yeniden Refah Partisi, AK Parti ile ittifak yapmayacağını açıkladı. Peki AK Parti-YRP ittifakı neden gerçekleşmedi? TGRT Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, ittifak görüşmelerine ilişkin çarpıcı kulis bilgilerini aktardı.

Yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Bir yanda adaylar açıklanırken bir yanda da partilerin ittifak temasları sürüyor. Yeniden Refah Partisi'nin iş birliği konusundaki açıklamaları ve adımları, AK Parti ile arasındaki gerginliği artırmıştı. Son yapılan görüşmede de anlaşma sağlanamayınca YRP lideri Fatih Erbakan, AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını duyurdu.

YRP-AK PARTİ İTTİFAKI NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ?

Peki YRP-AK Parti ittifakı neden gerçekleşmedi? TGRT Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, konuya ilişkin çok çarpıcı kulis bilgilerini paylaştı.

Sözcan, ittifak görüşmelerinin ardından AK Partili kurmayların 'Gelecek ve DEVA CHP'ye ne yaptıysa Yeniden Refah Partisi de bize aynısını yapmaya çalışıyor' değerlendirmesinde bulunduğunu söyledi.

YRP'NİN İSTANBUL ADAYI KİM OLACAK?

Öte yandan YRP cuma günü; İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını duyuracak. Ahmet Sözcan, İstanbul için Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan'ın isminin geçtiğini aktardı. 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...