Tgrt Haber

Son dakika! Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na 'balıkçı' tepkisi: Balığa tuz dökmüş ama yollara tuz dökememiştir

01 Şubat 2022 10:34
Son dakika! Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na 'balıkçı' tepkisi: Balığa tuz dökmüş ama yollara tuz dökememiştir
Son dakika,Devlet Bahçeli,MHP

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısından açıklamalarda bulundu. Karın hayatı felç ettiği İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya gitmesini eleştiren Bahçeli, "Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek yönetim becerisini gösterememiştir." diyerek İmamoğlu'nu istifaya çağırdı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısından açıklamalarda bulundu. Gündemine İstanbul'da günlerce devam ederek başta trafik olmak üzere birçok alanda hayatı durma noktasına getiren kar yağışını alan Bahçeli, İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun'u eleştiri yağmuruna tuttu. İmamoğlu'nun megakentte birçok vatandaşın yolda kaldığı sırada büyükelçi ile balıkçıya gitmesini değerlendiren MHP lideri, "Derhal görevinden affını istemelidir" sözleriyle İmamoğlu'nu istifaya çağırdı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Beklentimiz Rusya ile Ukrayna arasında aklıselimin galip gelmesi, barış ve sükunetin iki ülkenin politikasına da hakim olmasıdır. Diplomatik temaslar henüz kalıcı bir sonuç getirmemiştir. Kiev'in geleceği, bölgesel ve küresel güç merkezlerinin insafına terk edilmemelidir.

ABD'nin Avrupa'yı bir çatışmaya ikna edemediği anlaşılmaktadır. ABD yönetimi Kafkaslardaki gerilimi tırmandıran bir strateji izliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki ilişkilerin normalleşmesi, barış ve uzlaşmanın tesis edilebilmesi ancak bu ülkeler ile dostane ilişkileri bulunan üçüncü bir ülke tarafından sağlanabilecektir. Bu ülke şüphesiz Türkiye'dir.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI

Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi. Mühim olan tedbirleri  kar yağmadan almaktı. Sorun karın yağması değil, alınmayan önlemler zinciridir.

(Ekrem İmamoğlu) "Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek yönetim becerisini gösterememiştir. İstanbul’da balık baştan tuz da hepten kokmuştur  Balığa tuz dökmüş ama yollara tuz dökememiştir. İstanbul İstanbul olalı böyle zulüm görmedi.”

Son dakika! Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na 'balıkçı' tepkisi: Balığa tuz dökmüş ama yollara tuz dökememiştir
Bahçeli, karın hayatı felç ettiği İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya gitmesini eleştirdi.

Kar yağışını konuşmazlar, balıkçıyı konuşmazlar yüzsüzler MOBESE’yi dillerine dolanmaktan geri durmazlar. İzleniyorlarmış, dinleniyorlarmış, şiddetli kar fırtınası varken balık lokantasında ne aradığınızı hangi gizli emellerin peşinden koştuğunuzu söyleyin.

MURAT ONGUN'UN CENEVRE TATİLİ

Belediye başkanı balıkçıda yerken, sözcüsü de İsviçre'de karla mücadele etmiştir. Sanıyorum Alp'lerde epey zorluğa katlanmıştır. Ne de olsa yoğun kar yağışı altında kayak yapmak oldukça hırpalamıştır.

İMAMOĞLU'NUN BÜYÜKELÇİ GÖRÜŞMESİ

Bir büyükelçiyi 16 milyondan daha fazla önemseyen birine bu şehir nasıl emanet edilecektir? Ayrıca bu görüşmeden Dışişleri Bakanlığı bilgilendirildi mi?”

Sel olunca denize kaçan, deprem olunca kayak yapan, kar yağınca balık masasında keyif yapan sorumsuz ve duyarsız bir 'kağıt kaplana' İstanbul ve İstanbullu kardeşlerim asla müstehak değildir. İBB Başkanı İmamoğlu görevinden affını istemeli, İstanbul'un önünü derhal açmalıdır.

KÜRSÜDEKİ ÇOCUK POLEMİĞİ

Yavrumuzu bu noktaya getiren nedir? Bir televizyon kanalında sayın Cumhurbaşkanı'na en ağır hakaretleri sıralayan sözde bir gazeteciye sessiz kalanların, Trabzon'da bir çocuğun heyecanla söylediği sözlere ateş püskürmeleri, iki yüzlülüğün deşifresidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...