Tgrt Haber

Bahçeli oyunu kullandı! Yüzündeki morlukların sebebi belli oldu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
31 Mart 2024 12:39 - Güncelleme : 31 Mart 2024 19:00

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Çankaya'da kullandı. Oyunu kullanan Bahçeli'nin verdiği görüntü merak konusu oldu. Ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu takılan kolundaki sargının ardından yüzündeki morluklar ilk kez görüntülendi. Bahçeli'nin yüzündeki morluklarının sebebinin evde geçirdiği bir kaza nedeniyle olduğu öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Geçtiğimiz günlerde kolundaki sargıyla dikkatleri üzerine çeken Devlet Bahçeli'nin oy kullanırken verdiği görüntü izleyenleri şaşırttı.

Bahçeli oyunu kullandı! Son görüntüsü şaşırttı... - 1. Resim

YÜZÜNDEKİ MORLUKLARIN SEBEBİ BELLİ OLDU

MHP Genel Merkezi tarafından kolundaki sargıların incinme sonucu olduğu açıklanmıştı. Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklara ilişkin ilk açıklama gazeteci Murat Çelik'ten geldi. Çelik, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir ev kazası geçirdiğini yüzündeki morlukların nedeninin bu olduğunu belirtti.

Bir açıklamada MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'dan geldi. Büyükataman, “Devlet Bey daha önceden bir kaza geçirmişti. Kolu askıya alınmıştı. Düşme sonucu yüzünden de yaralandı. İyileşme sürecine geçtiği için yüzünde morluklar oluştu" dedi.

Bahçeli oyunu kullandı! Son görüntüsü şaşırttı... - 2. Resim

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

Değerli  basın mensupları yeni yüzyılın ilk idare seçimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum. Partiye geçiyorum şimdi. 

Bahçeli oyunu kullandı! Son görüntüsü şaşırttı... - 3. Resim

"TERS HAREKETE BAĞLI İNCİNME OLMUŞTUR"

17 Mart'ta Devlet Bahçeli'nin kolundaki sargıya ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun."

Bahçeli oyunu kullandı! Son görüntüsü şaşırttı... - 4. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...