Tgrt Haber

Bakan Soylu’dan Demirtaş’a sert tepki: O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2022 18:40 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 19:14
Bakan Soylu’dan Demirtaş’a sert tepki: O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki
PKK,Mersin,Süleyman Soylu,Selahattin Demirtaş,HDP

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'de PKK'lı teröristlerin Tece Polisevi'ne hain saldırısını kınayan Selahattin Demirtaş'a çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, Demirtaş’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı alıntılayarak “O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK’yı burada bile temize çıkarıyorsun” ifadelerini kullandı.

Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan bir polsievine dün gece saatlerinde PKK'lı iki kadın terörist tarafından hain bir saldırı gerçekleştirildi. Çatışma ve patlamanın yaşandığı saldırıda 2 terörist etkisiz hale getirilirken olayda yaralanan 48 yaşındaki polis memuru Sedat Gezer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak düştü. Saldırı da biri polis olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Eli kanlı terör örgütü PKK'ya yönelik tepkiler çığ gibi büyürken HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıyı kınadığını duyurmuştu. Demirtaş’ın yaptığı paylaşımın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bahsi geçen paylaşımı alıntılayarak, çok sert tepki gösterdi.

"O KADAR İĞRENÇ VE AŞAĞILIKSIN Kİ"

Soylu paylaşımında, “Katil Demirtaş! Daha geçen hafta teröristbaşını öven, 6-8 Ekim’in faili, cezaevinden Mersin’deki ’silahlı saldırıyı’(!) kınamış. O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK’yı burada bile temize çıkarıyorsun. Çünkü en güçlü ortaklık, suç ortaklığıdır” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1574757418239655936

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...