Tgrt Haber

Barış Yarkadaş'a 'yalaka' diyen Tanju Özcan'dan yeni iddia: Kadıköy adaylığını kaptı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Ağustos 2023 21:57 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 22:16
Barış Yarkadaş'a 'yalaka' diyen Tanju Özcan'dan yeni iddia: Kadıköy adaylığını kaptı
Tanju Özcan,CHP

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'da yeni bir iddia geldi. Özcan, 'Yalaka' dediği Özcan için "Kupon belediyelerden birisine aday yapıldı. O da Kadıköy" iddiasını ortaya attı.

Kritik seçimlerin ardından CHP'de başlayan 'değişim' çağrıları devam ederken CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen açıklamalar gelmişti... Yarkadaş'ın bu açıklamalarını CHP'den ihraç edilen Bolu Başkanı Tanju Özcan, tepki gösterip, "Dünya tarihi bu kadar büyük bir yalakalık görmedi" ifadelerini kullanmıştı.

Tartışmaların gölesinde bugün katıldığı TV 100 canlı yayınında açıklamalarda bulunan Özcan, Yarkadaş'ın Kılıçdaroğlu'ndan 'siyasi' bir söz aldığını iddia etti. Özcan, "Kupon belediyelerden birisine aday yapıldı. O da Kadıköy" dedi.

"DÜNYA TARİHİNDE BU KADAR DA YALAKALIK OLMAZ"

"Barış kardeşimiz çıksın sokağa böyle bir şeyin olmadığını kendisi de görecek" diyen Özcan, "Dünya tarihinde bu kadar da yalakalık olmaz artık yani. Neymiş yüzde 80'i destekliyormuş. Haydi koyun bakalım o zaman seçmenin önüne genel başkan için sandık. Şu anda karşılığı yüzde 10 bile değil. Fazla bile söyledim" diye konuştu.

YORUMLARIN ÇOĞU 'İSTİFA ET' ŞEKLİNDE

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabına gelen 'istifa' tepkilerini örnek gösteren Özcan, "Bir taziye mesajı atıyor, altındaki yorumların 5 bin tanesinin 4 bin 900'ü 'istifa et' şeklinde. Hakarete varan yorumlar var bunu nasıl görmezden gelir." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...