Tgrt Haber

İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar alkollü şekilde sürdüğü makam aracıyla kazaya karıştı, vatandaştan özür diledi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Eylül 2022 14:07 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 14:14
İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar alkollü şekilde sürdüğü makam aracıyla kazaya karıştı, vatandaştan özür diledi
Kırklareli,Şahabettin Vardar,makam aracı,kaza

Kırklareli’nin İnece Beldesi Belediye Başkanı Şahabettin Vardar alkollü şekilde kullandığı makam arabasıyla kaza yaptı. Söz konusu kazada hafif yaralı şekilde atlatan ve daha sonra taburcu edilen Vardar kameraların karşısına geçerek vatandaştan özür diledi.

Kırklareli’nde İnece Belediye Başkanı Şahabettin Vardar belediyeye ait makam aracı ile İstasyon Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde kaza yaptı. Hafif yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Vardar, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu oldu.

VALİLİK İNCELEME BAŞLATTI

Alkollü olduğu belirlenen belediye başkanı ile ilgili Kırklareli Valiliği hizmet dışı ve alkollü kullandığı’ iddiasıyla inceleme başlattı. Söz konusu kazaya karışan belediye başkanı kameraların karşısına geçerek vatandaşlardan özür diledi.

“BİZLERİN DE HATALARI OLABİLİYOR”

Vardar kaza günü bir restoranda düzenlenen basın toplantısı sırasında alkol aldığını ve şoförü izinli olduğu için makam arabasını kendisinin kullandığını belirtti. Evine gittiği sırada önüne köpek çıktığını ve çarpmamak için frene bastığını ileri süren Vardar, şöyle devam etti:

"Stabilize yolda 50-60 kilometre hızla gidiyordum çok iyi hatırlıyorum. Önüme köpek çıktı ve köpeğe vurmamak için frene bastım kaydı. El frenini çektim bu sefer de kaydı araba. Köpeği kurtardık. Evime 200 metre kadar mesafe kalmıştı. Tabii bu şekilde anılmak istemezdim. Bu konuyla ilgili halkımızdan özür diledim, yapmamam gerekiyordu ancak şoförüm de o gün izinliydi. Soruşturmada herhangi bir sorun yok. Bizlerin de zaafları olabiliyor, hatalarımız olabiliyor. Bizde insanız."

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...