Tgrt Haber

Canlı yayında ilginç anlar: Erdoğan'ı konuşma öncesi uyardılar

26 Nisan 2022 16:04 - Güncelleme : 26 Nisan 2022 16:12
Canlı yayında ilginç anlar: Erdoğan'ı konuşma öncesi uyardılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bilim kurulu kararlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıkladı. Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada yaşanan teknik arıza nedeniyle bir süre canlı yayın kesildi. Tekrar canlı yayına bağlanılırken o sırada yaşananlar kameralara yansıdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Bilim Kurulu bugün son kez toplandı. Alınan kararlar sonrası Bakan Koca başkanlığındaki bilim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

BİLİM KURULU KARARLARINI ERDOĞAN DUYURDU

Bilim Kurulu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmeleri sonrasında alınan kararlar tek tek duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs pandemisinde Türkiye’nin başarılı bir süreç atlattığına dikkat çekerek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

VAKA SAYISI 1000’İN ALTINA DÜŞENE KADAR…

Milyonlarca vatandaşın beklediği ‘maske’ kararını duyuran Erdoğan, kapalı mekanda maske zorunluluğunun kalktığını duyurdu. Toplu taşıma ve sağlık kuruluşlarında maskenin vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar devam edeceğini söyleyen Erdoğan ayrıca Bilim kurulunun olağanüstü bir durum olmadıkça toplanmayacağını ifade etti.

CANLI YAYINDA OLDUĞUNU UNUTTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları öncesinde ilginç bir an yaşandı. Bakan Koca’nın açıklamaları sırasında canlı yayın teknik bir arızadan dolayı kesildi. Canlı yayın bir süre sonra tekrar başlatılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına daha önce başladığı fark edildi. Bunun üzerine görevli canlı yayında olduğunu unutarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Canlı yayında değiliz şu anda. Bu açılış konuşmanız değil aslında bu ana metniniz. İsterseniz canlı yayına geçelim” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu uyarı sonrası açıklamalarına devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...