Tgrt Haber

CHP'de toplu istifa depremi! Gaziantep İl Başkanı ve yönetimi kurulu görevi bıraktı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Şubat 2024 16:44 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 16:45
CHP'de toplu istifa depremi! Gaziantep İl Başkanı ve yönetimi kurulu görevi bıraktı
CHP,Gaziantep,yerel seçim,istifa

Yerel seçime sayılı günler kala CHP'de bir istifa krizi daha yaşandı. Partinin Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu ve yönetim kurulu üyeleri partiden istifa etti.

31 Mart yerel seçimleri için aday listesini belirleyip Yüksek Seçim Kuruluna bildiren Cumhuriyet Halk Partisi'nde parti içi karışıklık devam ediyor. 

CHP Gaziantep teşkilatında toplu istifa depremi yaşandı. CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu ve 20 kişilik yönetim kurulu görevinden istifa etme kararı aldı.

İSTİFANIN GEREKÇESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan istifanın gerekçesiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İstifaların meclis üyelikleri listesinde CHP Genel Merkezi ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle gerçekleştiği öne sürüldü.

CHP'de toplu istifa depremi! Gaziantep İl Başkanı ve yönetimi kurulu görevi bıraktı - 1. Resim

"PARTİMİN EMRİNDE OLACAĞIM"

İstifa kararına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Reis Reisoğlu, “Değer katmak için aday olduğum CHP İl Başkanlığı görevini resmen bırakmış bulunuyorum. Bundan sonraki süreçte, partimin neferi olarak seçim sürecinde belediye başkanlarımızın, bunun dışında tüm örgütümün emrinde olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

CHP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım ve yönetimi kurulu da geçtiğimiz günlerde istifa etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...