Tgrt Haber

Haluk Levent'ten CHP'nin 'teklif gitmedi' açıklamasına cevap: 3 kez arandım, gizli kalacaktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 19:14 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 20:49
Haluk Levent'ten CHP'nin 'teklif gitmedi' açıklamasına cevap: 3 kez arandım, gizli kalacaktı
CHP,,Yerel seçim,Seçim

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yüce, partisinin Haluk Levent'e adaylık teklifi götürdüğü iddiası üzerine açıklama yaptı. Yüce, "Kurumsal düzeyde Haluk Levent'e adaylık teklif edilmesi söz konusu değil" dedi. Haluk Levent'ten CHP'nin bu açıklamasına cevap gecikmedi.

Yerel seçime çok az bir süre kalmasına rağmen CHP'de mesai devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yüce, CHP'nin sanatçı Haluk Levent'e adaylık teklifi götürdüğü iddiasına ilişkin bir açıklama yaptı.

"BÖYLE BİR GÜNDEMİ OLMADI"

Lütfü Savaş ve Haluk Levent sorusuna Deniz Yücel, "MYK ve PM’nin böyle bir gündemi olmadı. Kurumsal düzeyde Haluk Levent'e adaylık teklif edilmesi söz konusu değil" ifadelerini kullandı. 

LEVENT: SİYASİ BİR KİMLİĞE GİREMEM

Haluk Levent, CHP iddiasına ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve "Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem" demişti. Levent, "Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var" ifadelerini kullanmıştı. 

HALUK LEVENT'TEN CHP'YE CEVAP

Haluk Levent, CHP tarafından yapılan yeni açıklamaya cevap verdi. Levent yaptığı paylaşımda;  CHP sözcüsü Deniz Yücel “Haluk Levent ‘e kurumsal bir teklif yapmadık” demiş. Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım. Evet bana yazılı bir teklif yapılmadı. Ben zaten yazılı bir resmi teklif geldi demedim. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı.
3 kez arandım. Konuştuk. Hatta “lütfen bu konuşmalar aramızda kalsın” dedim. Sabah gazeteciler art arda arayıp soru sordular. Şaşkınlıkla “kimden duydunuz?” dedim. Hepsi de parti içinden duyduk dediler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...