Tgrt Haber

CHP'den teleferik kazası sonrası hamle: 10 vekili bölgeye gönderdi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Nisan 2024 22:35 - Güncelleme : 12 Nisan 2024 22:45

Antalya'da 1 kişinin ölümüne 2'si çocuk 7 kişinin yaralanması ile sonuçlanan teleferik faciasında kurtarma çalışmaları devam ederken CHP lideri Özgür Özel'den dikkat çeken bir hamle geldi. Özel, kazayı araştırmak için 10 milletvekilinin bölgeye yönlendirildiğini söyledi. 

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen, içinde vatandaşların bulunduğu  teleferik direğine çarpan kabininin parçalanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 7 kişi yaralandı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölgeye gece uçuş kabiliyetine sahip Jandarma helikopteri gönderildiğini duyururken teleferikte mahsur kalan 184 vatandaş için çalışmalar sürüyor. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise uzman ekiplerin olay yerinde olduğunu ve kazazedeleri sağlıklı şekilde kurtarmak için çalıştıklarını söyledi. 

CHP'den teleferik kazası sonrası hamle: 10 vekili bölgeye gönderdi - 1. Resim

10 VEKİL BÖLGEYE GİDİYOR

Çevre illerden kurtarma ekiplerinin bölgeye yönlendirildiği kazanın ardından CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Özel bölgeye 10 vekilin yönlendirildiğini söylerken kazayı detaylarıyla araştıracaklarını belirtti. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özgür Özel, "Antalya Konyaaltı'nda teleferik faciasında yaşamını yitiren yurttaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcılarımız Gamze Taşcıer ve Deniz Yavuzyılmaz ile birlikte 10 milletvekilimizden oluşan heyetimiz bölgeye hareket ediyor" dedi. 

CHP'den teleferik kazası sonrası hamle: 10 vekili bölgeye gönderdi - 2. Resim

"KAMUOYUNU BİLGİLENDİRECEĞİZ"

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve yetkililerle temas halindeyiz, kazayı detaylarıyla araştıracağız" diyen Özel, "Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras koordinatörlüğünde İstanbul, Ankara ve Muğla Büyükşehir Belediyelerimizin arama kurtarma ekipleri bölgeye hareket halinde. Kurtarma çalışmaları tamamlandıktan sonra kamuoyunu detaylı biçimde bilgilendireceğiz" diye konuştu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlhan 12 Nisan 2024 23:30

İstanbul yanginda 29 kişi öldüğünde niye 1 tane bile vekil göndermediniz.

Sonraki Haber Yükleniyor...