Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Central Park’ta! Diplomasi trafiğine kısa mola, ABD'li vatandaşların fotoğraf isteğini kırmadı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2022 12:14 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 12:38
erdoğan,central park,new york,abd

BM 77. Genel Kurulu’na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Central Park’ta yürüyüş yaptı. Erdoğan yürüyüş esnasında birçok ABD’li ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Burkina Faso’lu bisikletçi Michael, Central Park’taki Loeb Boathouse restorana giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oturduğu masaya yaklaşıp “Dünyanın en iyi başkanı” diyerek birlikte öz çekim yaptı. Renkli anlar kameralara yansıdı.

Özbekistan’ın Semerkant kentinde Şanghay İşbirliği Örgütü zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan temaslarının ardından ABD’ye geldi. New York’ta BM 77.Genel Kurulu’na katılacak olan Erdoğan kritik diplomasi trafiği öncesinde stres attı.

CENTRAL PARK’TA STRES ATTI

Central Park’ta yürüyüş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilgi yoğundu. ABD’li vatandaşlar ile sohbet eden Erdoğan hatıra fotoğrafı isteklerini de geri çevirmedi.  

https://twitter.com/tcbestepe/status/1571416249539641344

“DÜNYANIN EN İYİ BAŞKANI”

Burkina Faso’lu bisikletçi Michael, Central Park’taki Loeb Boathouse restorana giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oturduğu masaya yaklaşıp “Dünyanın en iyi başkanı” diyerek birlikte öz çekim yaptı ve Erdoğan da bisikletçi hayranına İngilizce “tanıştığımıza memnun oldum” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...