Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim çağrılarına noktayı koydu: Erken seçim yok

22 Aralık 2021 12:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim çağrılarına noktayı koydu: Erken seçim yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Biz haziran 2023 diyoruz. Bu da yatıyor kalkıyor erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erken seçim ile ilgili muhalefetin çağrılarına net bir şekilde cevap veren Erdoğan, "Parmak sallamakla bir yere varamazsınız. Aylardır erken seçim diyor. Biz haziran 2023 diyoruz. Bu da yatıyor kalkıyor erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Bu ülke hukuk devletidir. Seçimler tarihinde yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Milletimize karşı sorumluluklarımızı daha çok çalışacağımız bir döneme giriyoruz. Dünyada ve bölgede son 10 yılda yaşanan gelişmeler salgınla birlikte daha kritik bir seviyeye ulaştı.

"Türkiye son 10 yıllık dönemde aklınıza gelecek her yol ve yöntemle sınandı"

Türkiye son 10 yıllık dönemde aklınıza gelecek her yol ve yöntemle sınandı, akıl dışı birçok yöntem devreye sokuldu. Ekonomiye yönelik tehditler savruldu, sinsi planlar kuruldu, gece yarısı başlayan finans oyunlarıyla ülke çökertilmeye çalışıldı. Ancak biz bu ülkeyi hedeflerinden koparmadık, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolundan hiç sapmadık.

Enflasyondan kurtulmak için ana muhalefetin sözcüsü bizden kurtulmanın gereğinden bahsediyor. Enflasyonu yüzde 7'ye düşüren kimdi? Bizdik. Faizi düşüren kimdi? Bizdik.

Halkımızı ne faize, ne enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik. Bunun mücadelesini veriyoruz.

ERKEN SEÇİM

Parmak sallamakla bir yere varamazsınız. Aylardır erken seçim diyor. Biz haziran 2023 diyoruz. Bu da yatıyor kalkıyor erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Bu ülke hukuk devletidir. Seçimler tarihinde yapılacaktır. 

Buradan manşetlerle hükümet devirmeye alışmış akademisyen ve gazeteci kılıklı muhterislere sesleniyorum, darbe heveslilerine sesleniyorum, çalışmadan para kazanma peşinde koşan tüfeylilere sesleniyorum. BAŞARAMAYACAKSINIZ!

"TÜRK MİLLETİ KAZANACAK, SİZ KAYBEDECEKSİNİZ"

Buradan kifayetsiz siyasetçilere sesleniyorum, gazeteci kılıklı muhterislere sesleniyorum, darbe heveslilerine sesleniyorum, emek dökmeden para kazanma peşinde koşanlara sesleniyorum. Türkiye'nin kazanımlarını heba edemeyeceksiniz. Türkiye'yi eski kötü günlerine geri döndüremeyeceksiniz. Bu milletin alın terini sömüremeyeceksiniz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamayacaksınız. Ya millet iradesini kabullenecek ya milletle beraber kazanacaksınız ya da kaybedeceksiniz. Türk milleti kazanacak siz kaybedeceksiniz.

Ekonomide yaşanan gelişmeler sadece bizim ülkemize mahsus değildir. Ekonomi dediğiniz dinamik alan sürekli bir değişim içindedir. Türkiye bu treni evelallah kaçırmayacak. Bu trenin öyle son vagonunda falan değil birinci sınıfında hak ettiğimiz yeri alacağız. Yeni ekonomi programının hedefi budur. Döviz kurunu ülkemizin gerçeklerine uygun sürdürülebilir seviyeye getirmek için açıkladığımız program amacına ulaşmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...