Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Edward'ı kabul etti

Editör: Atakan Civelek / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2023 16:39 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 17:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Edward'ı kabul etti
cumhurbaşkanı,recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward'ı Beştepe'de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın da yer aldığı görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Edward'ı kabul etti

TÜRKİYE'YE 3 GÜNLÜK ZİYARET

Hafta başında İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'ni ziyaret eden "Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü"nün hamisi Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, yaygın eğitim ve öğretimin genç insanlar ve toplumlar üzerindeki etkisiyle ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla 3 günlük ziyaret için Türkiye'de bulunuyor.

Ziyaret kapsamında Birleşik Krallık'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda yapılacak Uluslararası Gençlik Ödülü Programı Ödül Töreni'nde 38 gence, uluslararası programın en yüksek başarı kategorisi olan Altın Ödüllerini verecek. Dük, ayrıca Birleşik Krallık'ın Ankara Büyükelçilik Konutu'nda Chevening Burs Programı'nın 40'ıncı yılı dolayısıyla düzenlenecek resepsiyona da katılacak.

Prens Edward, 3 günlük Türkiye gezisi kapsamında bulunduğu İstanbul'da Yerebatan Sarnıcı Müzesi'ni de ziyaret etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...