Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2024 11:14 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 12:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde Beyoğlu'ndaki AK Parti İl Binası'na gitmek isterken otomobilin çarpması sonucu vefat eden AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı paylaştı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendiğimiz, AK Parti’mizin İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Yol arkadaşımızın kıymetli ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum."

TRAFİK KAZASI HAYATTAN KOPARDI

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, dün akşam Beyoğlu AK Parti İstanbul İl Binası'na gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpması sonucu yola savruldu. 

Ağır yaralanan Baltacı, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Baltacı kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, acı haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu:

"AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı'yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız.
Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine baş sağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı - 1. Resim

FATMA SEVİM BALTACI KİMDİR?

Fatma Baltacı 22 Ekim 1981 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan Baltacı, orta ve lise öğrenimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 2007-2014 yılları arası tekstil sektöründe Yönetici-Stilist olarak çalıştı. Siyasi hayatına 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim Başkanlığı ile başlayıp 2016-2023 yılları arası İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliğiyle ara vermeden devam etti. İl yönetim kurulu üyesi olarak teşkilatın çeşitli komisyon ve birimlerinde görev aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...