Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na metro eleştirisi: Acaba kaç tane yaptın? 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 21:17 - Güncelleme : 23 Mart 2024 21:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. İmamoğlu, "İstanbul bir 5 yıl daha kaybedemez" derken metro göndermesi yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması'nda iş dünyasının önde gelen isimleriyle buluştu. İftar sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, Ankara'da da olduğu gibi yine İmamoğlu'na yüklendi. 

"Şu an Haliç kokmuyorsa bizim sayemizdedir." diyen Erdoğan, "Birkaç kilometre ötede mevcut başkan temelsiz temel atma törenine gitti." diyerek isim vermeden İBB Başkanı İmamoğlu'na yüklendi. 

"ACABA KAÇ METRO YAPTIN?"

İmamoğlu'nun İstanbul'da metro yapımı konusunda çok geride kaldığını söyleyen Erdoğan, "Geldin gidiyorsun acaba kaç tane metro yaptın? Kaç tane İstanbul'a hizmeti olacak adım attın? Hiç yok. Sancaktepe'de metro kuyusunu doldurdun. Yapmazlar, yapamazlar. Attıkları adım yok. Bunlarda aşk, heyecan, coşku yok." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na metro eleştirisi: Acaba kaç tane yaptın?  - 1. Resim

Ankara ve İzmir'i tekrardan AK Parti'ye katmak istediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, "Kabinem ve yerel yönetimlerde gelecek olan arkadaşlarımla başta İstanbul olmak üzere Ankara'yı da İzmir'i de İzmirli kardeşlerimizden istedik ve Türkiye'ye yeni bir heyecan getirmek istedik ve başaracağız." ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...