Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Aralık 2023 16:30 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 16:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı
erdoğan,şehit,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerine taziye dileklerini iletti. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütünce yapılan saldırı sonrasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, piyade sözleşmeli erler Çağatay Erenoğlu, Yasin Karaca ve Emre Taşkın'ın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için Hakkari'de tören düzenlenmiş ardından şehitler memleketlerinde son yolculuklarına uğurlanmıştı. Günay'ın naaşı Afyonkarahisar, Serinkan'ın naaşı Denizli, Yazıcı'nın naaşı Gümüşhane, Erenoğlu'nun naaşı Sinop, Karaca'nın naaşı Tokat', Taşkın'ın naaşı Malatya'da defnedilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...