Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni TOGG'a yakın markaj! T10F'i en ince ayrıntısına kadar inceledi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2024 18:39 - Güncelleme : 15 May 2024 19:44

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un yeni modeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından incelendi. Aracın içine giren Erdoğan, yeni model ile fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB'un 80. Genel Kurulu'nda sergilenen TOGG'un yeni modeli T10F hakkında açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte T10F'i incelediklerini ve gurur duyduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni TOGG'a yakın markaj! T10F'i en ince ayrıntısına kadar inceledi  - 1. Resim

Yeni modelin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Küresel teknoloji markamız TOGG’un yeni modeli T10F’i Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte inceledik. Gururlandık. Yeni modelimiz T10F, Türkiye’de ilk defa TOBB 80. Genel Kurulumuzda sergilendi." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni TOGG'a yakın markaj! T10F'i en ince ayrıntısına kadar inceledi  - 2. Resim

"ÖNCE ANADOLU SONRA AVRUPA"

Togg’un T10F modeli, Türkiye’deki kullanıcılarla buluşmayı ve ardından Avrupa pazarına açılmayı hedeflediğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Planımız, yeni modelimiz T10F’i 2025 yılı içerisinde önce Türkiye’de, sonra Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşturmak. Bir kez daha ifade etmek isterim ki; verdiğimiz sözü yerine getirmek adına çıktığımız bu yolda bize güvenen, yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bu başarı milletimizin başarısıdır" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni TOGG'a yakın markaj! T10F'i en ince ayrıntısına kadar inceledi  - 3. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni TOGG'a yakın markaj! T10F'i en ince ayrıntısına kadar inceledi  - 4. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...