Tgrt Haber

DEM Partili ismin ikamet ettiği evden terörist çıktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2024 18:13 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 18:45
DEM Partili ismin ikamet ettiği evden terörist çıktı 
,,terörist,

DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu'nun ikamet ettiği evden yeşil kategoriyle aranan terörist çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, gözaltına alınan S.G. isimli şahsın Üsküdar ilçesinde 2014 yılından beri ikamet ettiği aktarıldı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü, yeşil kategoride aranan bir teröristin DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu'nun bulunduğu evden çıktığını duyurdu. 

DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu’nun ikamet adresinde yapılan aramaya yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu’nun ikamet adresinde emniyet ekiplerince arama yapıldığı yönündeki haberlere ilişkin kamuoyu ile bilgi paylaşılması gereği duyulmuştur" denildi. 

DEM Partili ismin ikamet ettiği evden terörist çıktı  - 1. Resim

"ÇOK SAYIDA DİJİTAL MATERYAL ELE GEÇİRİLDİ"

Silahlı terör örgütleri MLKP-TKP/ML-MKP’nin cezaevindeki üyelerine para gönderdiği belirlenen şahıslara yönelik 27 Şubat'ta operasyonların gerçekleştiği hatırlatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"İstanbul merkezli operasyonlar düzenlenmiş, 15 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınanlar arasında bulunan S.G. isimli şahsın Üsküdar ilçesinde 2014 yılından beri ikamet ettiği adreste gözaltına alındığı, bu adreste aynı zamanda bir siyasi parti milletvekilinin de ikamet ettiği, söz konusu ikameti silahlı terör örgütü kurma ve yönetme suçundan yeşil kategoride aranan S.A. isimli şahsın da kullandığı tespit edilmiştir. Adreste yapılan aramada şahısların cezaevinde bulunan örgüt üyeleri ile haberleşmesine ilişkin dokümanlar, çok sayıda dijital materyal ve çeşitli örgütsel doküman ele geçirilmiştir." 

Konu ile ilgili soruşturmanın devam edildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...