Tgrt Haber

Devlet Bahçeli, CHP'deki Genel Başkan adayını açıkladı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 Temmuz 2023 18:50 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 19:08
Devlet Bahçeli,Özgür Özel,Ekrem İmamoğlu,CHP,Kılıçdaroğlu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, CHP'deki 'değişim' rüzgarı hakkında ilk kez konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevine devam etmemesi halinde 'değişim' rüzgarını başlatan Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel'i desteklediğini duyurdu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin talebi üzerine olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurul çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Genel kuruldaki görüşme hakkında bilgi veren Bahçeli, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in 'heyecanlı' bir konuşmaya imza attığını söyledi. CHP'de olası bir genel kurulda genel başkan adayının Özgür Özel olduğunu duyurdu.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu aday olmazsa Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel'i destekleyeceğini söyledi. 

"SINIF ARKADAŞIM DEVAM ETMEZSE..." 

Bahçeli, "Özgür Bey'in konuşması çok heyecanlıydı. Bununla birlikte kongre konuşması havasındaydı. Kongre konuşmasına benzer bir konuşma usulüyle... O bakımdan kendi kendime sordum; CHP'de sınıf arkadaşım devam etmezse Ekrem'e karşı Özgür derim" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cafer Şen 17 Ağustos 2023 17:26

Kılıçdaroğlu

Sonraki Haber Yükleniyor...