Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni vaat: 600 bin haneye destek verilecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 13:51 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 13:57
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni vaat: 600 bin haneye destek verilecek
İstanbul,Yerel seçim,Ekrem İmamoğlu,Seçim,CHP

CHP'nin İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Adil İstanbul" proje tanıtımında yeni vaatlerini sıraladı. Hangi siyasi görüşten olursa olsun hizmet vereceklerini aktaran İmamoğlu, 600 bin haneye sosyal destek paketi hazırladıklarını söyledi.

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'den yeni aday olarak gösterildi. Yerel seçim çalışmalarına hızlı başlayan İmamoğlu, "Adil İstanbul" adlı projelerini eğitim, ekonomi, sosyal destekler gibi 10 farklı alanda hayata geçireceklerini duyurdu.

"KİM OLDUĞUNA BAKILMAKSIZIN HİZMET VERİLECEK"

Hangi siyasi görüşe sahip olduğuna bakmazsınız herkese eşit bir şekilde hizmet edileceğinin altını çizen İmamoğlu, ''Ayni ve nakdi yardımı 600 bin haneye çıkararak yani 4 milyon adede yükselterek ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni vaat: 600 bin haneye destek verilecek - 1. Resim

39 ilçede 100'ün üzerinde okulda beslenme desteği sağladıklarını aktaran İmamoğlu, '2024-2025 yıllarında ilk ve ortaokula giden çocuklara 2 milyon okul beslenme paketi dağıtılacağını söyledi. İmamoğlu, "Bin haneye ayda 1 bir bebek paket bezi ve kutu mama ihtiyacını karşılıyor olacağız" dedi.

"KADINLARA ULTRASON ÇEKİM HİZMETİ VERECEĞİZ''

Ekrem İmamoğlu, 40 yaş üstü kadınlar için yılda 1 kez ücretsiz mamografi, 18 yaş üstü kadınlar için ise ultrason çekim hizmeti vereceklerini de vaat etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...