Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'den Kılıçdaroğlu'na meydan okudu: Cesaretin varsa ya adaylığını ya da adayını açıkla

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Haziran 2022 16:05 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 17:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'den Kılıçdaroğlu'na meydan okudu: Cesaretin varsa ya adaylığını ya da adayını açıkla
Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de partisinin il danışma meclisi toplantısında CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu. Erdoğan, seçimin 2023'ün Haziran ayında yapılacağının bir kez daha yineledi ve Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Cesaretin varsa bugünden tez yok ya adaylığını ya da adayını açıkla" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Buradaki konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, seçimin 2023'ün Haziran ayının ortasında yapılacağını Cumhur İttifakı'nın adayının kendisi olduğunu söyledi. 

Kılıçdaroğlu'nun kendisine ve partisine daha fazla eziyet etmemesi gerektiğini söyleyen Erdoğan,  "Cesaretin varsa bugünden tez yok ya adaylığını ya da adayını açıkla" dedi.

Siyasetin samimiyet ve yürek işi olduğunu belirten Erdoğan, "(Adaylık sorusu) Bu soruma cevap vermezsen ya yüreksiz ya da samimiyetsizsin demektir" ifadelerini kullandı.

"ARTIK KAÇAK DÖVÜŞMEYİ BIRAK"

Erdoğan'ın konuşmasında satır başları:

İzmir milli mücadelede düşmanı denize döktüğümüz yerdir. Bu şehir kendisini temsil edenler tarafından maalesef talihsizlikler yaşıyor.

İzmir'de davetimi bir kez daha yapıyorum. Bay Kemal'e diyorum ki artık kaçak dövüşmeyi bırak. Lafla peynir gemisi yürümekten vazgeç. Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Habire seçim tarihi belli olsun diyorsun. İşte diyorum seçim önümüzdeki yıl Haziran'ın ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok bay Kemal. Habire siz adayınızı açıklayın diyorsun.. Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan. 

"CESARETİN VARSA YA ADAYLIĞINI YA DA ADAYINI AÇIKLA"

Az önce Efes 2022 tatbikatında Bahçeli ile beraberdik. Bahçeli defalarca aday olduğumu açıkladı .Daha ne istiyorsun. Gel kendine ve partine daha fazla eziyet etme bay Kemal. CHP'ye oy vermiş vatandaşlarımızın başını yere eğdirme. Cesaretin varsa bugünden tez yok ya adaylığını ya da adayını açıkla. Siyaset samimiyet ve yürek işidir. Bu soruma cevap vermezsen ya yüreksiz ya da samimiyetsizsin demektir. 

''CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADAYI TAYYİP ERDOĞAN''

Ha bire 'Seçim tarihi belli olsun' diyorsun. İşte söylüyorum, seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerine yok Bay Kemal. Ha bire 'Cumhur İttifakı'nın adayı belli olsun' diyorsun. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan.''

"TOPU TACA ATTI"

Kendisi sorularımıza dürüstçe cevap vermek yerine topu taca attı. Bay Kemal'e diyorum ki artık kaçak güreşmeyi bırak. Bakalım bu sefer Bay Kemal nereye kaçacak, hangi bahaneye sığınacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...