Tgrt Haber

Erdoğan'dan 6'lı masaya 'seçim tarihi' göndermesi: Onlar kavga ederken biz çalıştık, tarihi öne alabiliriz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Ocak 2023 20:55 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 21:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Son dakika,6,Seçim,Seçim tarihi,Muhalefet,Rusya,Ukrayna,Putin,Zelenskiy

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da 'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' programında konuştu. Rusya-Ukrayna savaşı için barış çağrısında bulunan Erdoğan, Putin ile Zelenskiy'i barıştırmaya çalıştıklarını söyledi. Seçim tarihi üzerinden 6'lı masaya yüklenen Erdoğan, "Onlar kavga ederken, biz çalıştık. Belki tarihini biraz öne alabiliriz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da 'Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda' programında konuştu. Manavgat'ta yangının izlerinin silindiğini belirten Erdoğan, iftiralara rağmen Türkiye'nin artık sıkıntıların üstesinin geldiğini söyledi. 4-5 aylık yoğun bir seçim hazırlığı dönemine girildiğini söyleyen Erdoğan, "Sandıkları patlatacağız. 2023'ten sonrasını da Türkiye'de imar edeceğiz" dedi. Rusya-Ukrayna savaşına da değinen Erdoğan, Putin ve Zelenskiy'i görüştürüp barıştırmaya çalıştıklarını söyledi. Seçim tarihine ilişkin de konuşan Erdoğan, tarihinin öne alınabileceği mesajını yineledi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Manavgat'ta yangının izlerinin silindiğini gördük. İftiralarla gündemi zehirleyen muhterislere rağmen Türkiye artık sıkıntıların üstesinden alnının akıyla geliyor. Antalya'da toplu açılış törenine katılım 90 bin kişi.

SEÇİM TARİHİ

4-5 aylık dönemde yoğun bir çalışma yapacağız. İnşallah seçimlere kısa bir süre var. Sandıkları patlatacağız. 2023'ten sonrasını da Türkiye'de imar edeceğiz. Belki tarihini biraz öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı uzun süredir yürütüyoruz

TAHIL KORİDORU

Putin ve Zelenskiy ile görüşüyoruz ve barıştırmaya çalışıyoruz. Sayın Putin bana diyor ki, "Ben bilabedel tahılı vereyim. Siz de bunu fakir Afrika ülkelerine ulaştırın." Bu tahıl koridorundan biz fakir fukara Afrika ülkelerine bu ürünleri göndermeye gayret edeceğiz.

100. YIL VURGUSU

Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023'te ülkemiz, aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır.Türkiye'yi ayak oyunlarına mahkum etmemekte kararlıyız. Türk bayrağı ve Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağız.

BAŞÖRTÜSÜ TEKLİFİ

Kimin demokrasi ve özgürlükten kimin yasaklardan yana olduğunu gösterecek bu düzenlemenin 400'ün üzerinde oyla geçeceğini ümit ediyoruz.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mutlu 10 Ocak 2023 00:32

Af istiyoruz afın gelmesini istiyoruz sayın cumhur baskanimizdan

Sonraki Haber Yükleniyor...