Tgrt Haber

Erdoğan'dan YSK'ya Kılıçdaroğlu çağrısı: Artık bu adama bedel ödetmeli

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
19 Ağustos 2022 14:30 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 14:33
Erdoğan'dan YSK'ya Kılıçdaroğlu çağrısı: Artık bu adama bedel ödetmeli
erdoğan,kemal kılıçdaroğlu,YSK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Bizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulunda bile yok" sözlerine tepki geldi. Konuyu yargıya taşıması için YSK Başkanı’na çağrı yapan Erdoğan, ''Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli" dedi.

Ukrayna ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Bizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) bile yok’' sözleri de soruldu.

''YSK KONUYU YARGIYA TAŞIMALI''

YSK Başkanı Muharrem Akkaya ve ekibinin bunu yargıya taşıması gerektiğini kaydeden ve "Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına inanıyor musunuz?'' diyen Erdoğan şöyle konuştu:

''Adamın hayatı yalan. Bir şey bildiğinden değil. Tabii bana göre, YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı.

“KILIÇDAROĞLU’NA BEDEL ÖDETEMELİ”

Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli. Yeri geliyor savcılara saldırıyor, yeri geliyor hakimlere saldırıyor ama nedense onlar çekiniyorlar, korkuyorlar.

Anayasayla teminat altındasınız. Anayasa'da bununla ilgili 'Kesinlikle yargıya yönelik bu tür beyanlarda bulunulamaz' diyor. İnşallah 2023'te milletim sandıkta buna bir kez daha dersini verecek."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...