Tgrt Haber

Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı: İktidar olacağız

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Ocak 2024 05:08 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 06:35
Fatih Erbakan,Yeniden Refah Partisi,yerel seçim

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, mayıs ayında elde ettikleri seçim başarısını daha da ileri taşıyacaklarını söyledi. Erbakan, "Önce 31 Mart'ta, sonra 2028'de merkezi hükümette milli görüşü iktidar yapacağız" dedi.

AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin tıkanmasının ardından İstanbul ve Ankara'da aday çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi'nde 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim öncesinde partisinin hedeflerini sıraladı. 31 Mart'a kadar 500 bin üyeye ulaşacaklarını söyleyen Erbakan, önce 31 Mart'ta daha sonra ise 2028'deki seçimlerde milli görüş hareketini iktidara taşıyacaklarını ifade etti.

Fatih Erbakan, Düzce'de partisince Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü KYK Konferans Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

500 BİN ÜYE İLE SEÇİME

Salona girişinde "Mücahit Erbakan" sloganıyla karşılanan Erbakan, konuşmasında, "yerel seçimler öncesi yapılan çalışmalarla üye sayılarını artırıp favori parti durumuna geldiklerini" söyleyerek, "Bu çalışmalar da çok kıymetli sanatçımız, çekirdekten milli görüşçü, MKYK üyemiz Davut Güloğlu başkanımızın belediye başkanı adayı yapılmasıyla taçlandı" ifadesini kullandı.

Erbakan, üye sayılarını gün geçtikçe artırdıklarını belirterek, şubat başı itibarıyla 400 bin üyeyi geçeceklerini, 31 Mart seçimlerine de 500 bin üyeyle gireceklerini kaydetti.

Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı: İktidar olacağız

"PARTİMİZİ İKTİDAR YAPACAĞIZ"

Bulundukları noktaya bereketle aşkla dava ruhuyla geldiklerini anlatan Erbakan, "İnşallah daha da büyük zaferlere ve başarılara hep birlikte yürüyeceğiz. Önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde milli görüşü iktidar yapacağız, arkasından da 2028'de merkezi hükümette milli görüşü iktidar yapacağız inşallah" diye konuştu.

Erbakan, yerel yönetimlerde ahlakın, hakikatin, doğrunun, adaletin ve milli görüşün hakim olduğu bir belediyecilik anlayışının ancak çare ve çözüm olabileceğini belirterek, "Siyaseti ticaret olarak gören çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimize unutturduğu milli görüş belediyeciliğinin, ahlaklı belediyeciliğin vakti gelmiştir" dedi.

DAVUT GÜLOĞLU: KALBİM HEP ÜLKEM İÇİN ATTI

Yeniden Refah Partisinin Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu ise yerel seçimleri kazandıktan sonra hep beraber el ele vererek çalışacaklarını söyledi.

Sanatçı kişiliğiyle yapmış olduğu şarkılar ve bestelerle vatandaşın gönlüne girmeyi başardığını anlatan Güloğlu, "Ama şunu iyi bilin ki benim kalbim her zaman ülkem, bayrağım ve davam için attı. Milli görüş davası da öyle unutulacak, köşeye atılacak bir dava değil çünkü milli görüş davası hepimizi ilgilendiriyor" diye konuştu.

Programda, Yeniden Refah Partisinin Düzce ve ilçelerindeki belediye başkan adayları kürsüye çağrılarak tanıtıldı.

Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı: İktidar olacağız

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...