Tgrt Haber

'Gizli toplantı' sonrası dikkat çeken buluşma! Özgür Özel ile aynı karede...

25 Temmuz 2023 22:00 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 22:15
,,CHP,toplantı

Seçimlerin ardından suların durulmadığı CHP'de dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin vekilleriyle Ahlatlıbel'de bir araya geldi. Buluşmada 'değişim' yanlısı olan ve genel başkanlık için "Hazırım, fedakarlık yaparım" diyen Özgür Özel de yer aldı. 

CHP'li isimlerin bir arada olduğu 'online toplantı' sonrası partide dikkat çeken bir buluşma yapıldı. 'Değişim' tartışmalarının yaşandığı CHP'de partililer ve vekiller bir araya geldi.  

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısının ardından milletvekilleri ile Ankara Çankaya'da bulunan Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda akşam yemeğinde partililerle bir araya geldi. 

ÖZGÜR ÖZEL DE YEMEKTEYDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 'değişim' fitilini ilk ateşleyen isimlerden olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel de Kılıçdaroğlu ile aynı yemekte buluştu. 

'ONLİNE TOPLANTI'NIN AKTÖRÜYDÜ 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun öncülüğünde, CHP'li isimlerin yer aldığı ve sosyal medyaya sızdırılan online toplantıya katılan Özel, konu hakkında yaptığı açıklamada, "CHP Genel Merkezi tarafından yok sayılan duygusal kopuşa çare arıyoruz. Geçirdiğimiz seçim sürecinden sonra 12 yıldır milletvekili olarak ve son 8 yıldır grup başkanvekili ve grup başkanı olarak görev yaptığım partimde içinde bulunduğumuz süreçle ilgili hemen herkesle her platformda oturdum, konuştum, konuşmaya da devam edeceğim" demişti.  

'Gizli toplantı' sonrası dikkat çeken buluşma! Özgür Özel ile aynı karede...

ADAYLIĞA DA GÖZ KIRPTI 

CHP Genel Başkanlığı için ismi İmamoğlu'ndan sonra en çok anılan partili Özgür Özel olurken, geçtiğimiz Haziran ayında "Genel başkanlığa aday mısınız?" sorusuna, "Evet ben genel başkanlığa adayım. Ben de varım inançla kararlılıkla buradayım" diyerek cevap vermişti. 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...