Tgrt Haber

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan uyuşturucu tacirlerine gözdağı: Tepelerine bineceğiz 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Eylül 2023 16:30 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 16:47
Ali Yerlikaya,operasyon,uyuşturucu,

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik başlayan operasyonların devam edeceğini söyledi. "Sokak sokak peşlerindeyiz. Göz açtırmayacağız" diyen Yerlikaya, "Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz. Şehirde kim, 'ben eşkıyayım' deme cüretini gösteriyorsa, beklesinler onların da tepesine bineceğiz" diyerek gözdağı verdi. 

Çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için Ağrı'ya giden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti. Burada yapılan "Şehir Buluşmaları Ağrı" programında konuşan Yerlikaya, terör ile mücadelenin aralıksız süreceğini söylerken uyuşturucu tacirlerine de gözdağı verdi. 

Yerlikaya terörle mücadeledelenin devam ettiği gibi düzensiz göç ve uyşturucu tacirleriyle de mücadelenin devam edeceğini söyleyen "Her yerde gece gündüz demeden yollarımızda arabalarımız 7 gün 24 saat yollarına devam ediyor. Ulaşmak istediği yere gidiyor. Tek bir meramız kapalı değil. Kahraman polisimiz, jandarmamız, korucularımız ve sizlerin inancı ve hayır duası ile İçişleri Bakanlığımızın görev alanında biz terörü kaynağında yok edeceğiz" dedi.  

"BEKLESİNLER, TEPELERİNE BİNECEĞİZ" 

"Uyuşturucu tacirlerine de göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz. Şehirde kim, 'ben eşkıyayım' deme cüretini gösteriyorsa, beklesinler onların da tepesine bineceğiz" diyen Yerlikaya, şunları söyledi:  

"Bir büyük mücadelemiz de düzensiz göçmenler ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle elbette. Yaptığımız operasyonlarla, teknik takiplerimizle bu göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin de şimdi gezdiklerini sansınlar, pirincin içerisinden taş ayıklar gibi ayıklayacağız. Tek tek nefeslerini keseceğiz. Huzur ve güven için yaptığımız bu mücadelemizin güzel neticelerini Ağrı'mızda da hep birlikte görüyoruz. Kardeşliğimiz de birlik ve beraberliğimiz de her gün daha da güçleniyor. Vatan aşkımız bu tabloyla taçlanıyor. Hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışacak, hem Ağrı'mızı, hem ülkemizi Türkiye yüzyılı hedeflerine taşıyacağız. Evet, hep birlikte Ağrı'mızın gençleriyle, kadınlarıyla, erkekleriyle, bu şehrin gönülleri Ağrı Dağı gibi yüce güzel insanlarıyla Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacağız"  

Ali Yerlikaya Ağrı'da

 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...