Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu'nun metro açılışına çağırdığı 6'lı masa liderlerinden 3 fire

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Ocak 2023 20:56 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 21:32
Ekrem İmamoğlu'nun metro açılışına çağırdığı 6'lı masa liderlerinden 3 fire
İmamoğlu,6

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Ocak'taki Dudullu-Bostancı metro hattının açılışına 6'lı masanın genel başkanlarını davet etti. 6'lı masadan 3 lider, açılışa katılım sağlamayacaklarını İmamoğlu'na bildirdi. 

İstanbul Anadolu yakasında 3 metro ağını birbirine bağlayacak olan Dudullu-Bostancı Metrosu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla 6 Ocak tarihinde açılıcak. 

6'LI MASA LİDERLERİNE DAVET 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla beraber 6'lı masanın diğer 5 üyesini açılışa davet etti. 

3 FİRE GELDİ 

Habertürk'ün aktardığı bilgiye göre, 6'lı masadaki 3 lider bu açılışa katılmayacak. Edinilen bilgiye göre Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu metro açılışına katılım sağlaması beklenirken, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ise programları müsait olmadığı için etkinliğe katılamayacak. 

6 lider son olarak İmamoğlu'na hapis cezası verildikten bir gün sonra Saraçhane’de bir araya gelmişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...